Het KIKK Festival

Het KIKK Festival

Van 1/11 tot 4/11 zal het KIKK Festival in Namen plaatsvinden. Een digitaal en cultureel festival in het hart van Wallonië!

Duizenden bezoekers uit alle windstreken komen elke jaar in Namen om op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkelingen te zijn. Het KIKK Festival laat technologie volop interageren met domeinen van de kunst, architectuur, design, muziek, interactieve media, wetenschap en ondernemerschap.

Het thema voor deze 8e editie is: “Species and Beyond”. Tijdens 4 dagen zullen kenners en geïnteresseerden van tientallen activiteiten rond dit thema kunnen genieten en aan een verrassend kunstenparcours door de hele stad kunnen deelnemen.

“Talks”, “market”, workshops en elektrofeestjes staan ook op het programma.

De meeste activiteiten zijn volledig gratis én toegankelijk voor alle leeftijden.

Wilt u meer informatie? Om alles over het KIKK te weten: www.kikk.be

 

Over Visit Namen - Office du Tourisme de Namur

De voornamste doelstellingen zijn te ontvangen, informeren en bevorderen.

We willen een positief beeld van Namen uitdragen als toeristische bestemming en bezoekers in de hoofdstad van Wallonië aantrekken.

U kunt ons vinden op de volgende sociale netwerken: Facebook (Visit Namen), Instagram (visit_namur) en YouTube (Office du Tourisme de Namur). Om meer informatie te vinden kunt u op onze website surfen www.visitnamen.com

Als u vragen heeft blijven we tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen !

Visit Namen - Office du Tourisme de Namur
Place de la Station, Namen, Belgium