Namen eindigt als 7e bij “European Best Destinations 2020”

Namen eindigt als 7e bij “European Best Destinations 2020”

 

Woensdag heeft Namen een mooi succes gekend : de zevende plaats in de rangschikking van de beste Europese bestemmingen, opgesteld door het Europese toerismeplatform European Best Destinations.

Namen ontving 30.102 publieke stemmen tussen 15 januari en 5 februari.

Dit is een uitstekend resultaat voor de Waalse hoofdstad, beschreven als een "boeiende stad ongelooflijk charmant met Belgisch surrealisme zoals Brussel of romantiek zoals Boedapest en Brugge en "waarschijnlijk de meest interessante bestemming in België".

De genomineerde steden zien dikwijls hun aantal toeristen stijgen. Dinant vorig jaar was op de elfde plaats en het aantal toeristen steeg met 30%.

In de topranglijst vinden we Colmar, in Frankrijk, gevolgd door Athene (Griekenland), Tbilisi (Georgië), Wenen (Oostenrijk) en Cascais (Portugal).

 

Over Visit Namen - Office du Tourisme de Namur

De voornamste doelstellingen zijn te ontvangen, informeren en bevorderen.

We willen een positief beeld van Namen uitdragen als toeristische bestemming en bezoekers in de hoofdstad van Wallonië aantrekken.

U kunt ons vinden op de volgende sociale netwerken: Facebook (Visit Namen), Instagram (visit_namur) en YouTube (Office du Tourisme de Namur). Om meer informatie te vinden kunt u op onze website surfen www.visitnamen.com

Als u vragen heeft blijven we tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen !

Visit Namen - Office du Tourisme de Namur
Place de la Station, Namen, Belgium