Namen, tussen charme en buitengewoon

Namen is een stad op mensenmaat, waar levenskunst hoog in het vaandel staat. Wij nodigen u uit voor een ontdekking, om te smullen en te wandelen, om u te ontspannen en wie weet, om avonturen te beleven…

Aan de samenvloeiing van Samber en Maas torent de Citadel van Namen majestueuse boven de stad uit. Samen hebben zij heel wat tijdperken overleefd ! Ontdek haar geschiedenis door het bezoekerscentrum Terra Nova, een bezoek aan het domein met het toeristentreintje of een bezoek aan het onderaardse gangenstelsel.

De samenvloeiing van Samber en Maas biedt een weergaloos zicht aan de voet van de muren van de Citadel. Een cruise maken, op een boot eten, stand up paddle proberen... Hier kunnen jullie van alle waterplezier genieten.

In Namen zijn alle middelengoed om u van de ene naar de andere ontdekking te laten reizen. Ga op avontuur, met op zonder gids, met de fiets, met de 'pousse-pousse', te voet, met een segway, met een boot en zelfs met stand-up paddle... Verschillende bezoeken worden voorgestedl door de stad, de musea, de verkeersvrije straten en nog meer !

Deze kleine intieme en verkeersvrijen straatjes, bezaaid met charmante en typische vitrines zullen jullie ongetwijfeld verleiden. De levenkunst is een echte cultus in de hoofdstad van Wallonië.

Ongeachte jullie verlangens hebben we allez in Namen

Over Visit Namen - Office du Tourisme de Namur

De voornamste doelstellingen zijn te ontvangen, informeren en bevorderen.

We willen een positief beeld van Namen uitdragen als toeristische bestemming en bezoekers in de hoofdstad van Wallonië aantrekken.

U kunt ons vinden op de volgende sociale netwerken: Facebook (Visit Namen), Instagram (visit_namur) en YouTube (Office du Tourisme de Namur). Om meer informatie te vinden kunt u op onze website surfen www.visitnamen.com

Als u vragen heeft blijven we tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen !

Visit Namen - Office du Tourisme de Namur
Place de la Station, Namen, Belgium