"Quai Novèle?", daar gaan we !

Op 1st juni heeft de inauguratie van het derde seizoen van “Quai Novèle?” plaatsgevonden. Dit jaar zal het evenement vanaf 1/06 tot 9/09 op de Quai des Joghiers plaatsvinden!

Het toeristenoffice van Namen (Visit Namen), in samenwerking met La Ville de Namur en Colonel Moutarde nodigt u uit om de zomer nog dit jaar bij het water te leven!

Quai Novèle is…

Een gratis en toegankelijke plaats waar u komt om iets te drinken, iets op de tafels langs de Maas te eten, naar concerten te luisteren of nog om van de ligstoelen in het strand te genieten.

Op elke vrijdag (van 16u tot 22u), zaterdag en zondag (van 11u tot 22u) worden veel verschillende activiteiten voorgesteld. Kinderen, jongeren en volwassenen komen in “Quai Novèle” om van een warme en feestelijke sfeer te genieten met een onbegrensd uitzicht op de samenvloeiing en de Citadel!

In Namen wordt de zomer bij het water doorgebracht !

Over Visit Namen - Office du Tourisme de Namur

De voornamste doelstellingen zijn te ontvangen, informeren en bevorderen.

We willen een positief beeld van Namen uitdragen als toeristische bestemming en bezoekers in de hoofdstad van Wallonië aantrekken.

U kunt ons vinden op de volgende sociale netwerken: Facebook (Visit Namen), Instagram (visit_namur) en YouTube (Office du Tourisme de Namur). Om meer informatie te vinden kunt u op onze website surfen www.visitnamen.com

Als u vragen heeft blijven we tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen !

Visit Namen - Office du Tourisme de Namur
Place de la Station, Namen, Belgium