Visit Namen heeft de rode loper in Gent uitgerold !

Op maandag 28 mei 2018 ging het Office du Tourisme van Namen naar Gent om de campagne “Namen rolt de rode loper uit voor Vlaanderen” te promoten.

Op maandag 28 mei 2018 ging het Office du Tourisme van Namen naar Gent om de campagne "Namen rolt de rode loper uit voor Vlaanderen" te promoten.

Het is op een reëel rode loper langs de Leie uitgerold dat de gentse inwoners en toeristen hebben drie steltlopers, drie Molons en een pousse-pousse ontdekt. Helemaal vanuit Namen !

Christophe Deborsu en het team van Visit Namen waren in de straten van Gent en op het Graslei om aardbeien, "toeristische pass" en flyers uit te delen. Het doel was om de nieuwsgierigheid van de omstanders te wekken en om de hoofdstad van Wallonië te promoten.

Een persconferentie heeft bij "Alix - Tables et Jardins d'Amis" plaatsgevonden met de aanwezigheid van Maxime Prévot (burgmeester van Namen), Patricia Grandchamps (schepen van toerisme in Namen), Annelies Storms (schepen van toerisme in Gent), Christophe Deborsu en ook Vlaamse en Franstalige journalisten.

Na deze straatactie heeft een flink aantal omstanders gezegd dat ze in Namen willen (terug)komen !